Honda Prelude Online banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
1,931 Posts
Discussion Starter · #1 ·
sup guys i just installed my reverse indiglo gauge on my 99 prelude.EVerything is cool and working fine except the rpm seems kinda slow to react.is there something wrong or would it react normal once i drive for a lil bit.my friend told me it should be normal once i drive for a day or so.Does anyone know if this is true.i don't think the needle is broken

thanks guys
 

·
Registered
Joined
·
997 Posts
The gauges might be binding the needle...make sure it's not touching it anywhere. Use double stick tape.

------------------
2000 Type SH
Wanted: Type S Intake Chamber

FOR SALE: Pirelli Ice Assymetrical Snow Tires Mounted/Balanced on 5th Gen. Base Rims.
Used for 2k miles. $600+shipping.
New JDM H3C bulbs $50
 

·
Registered
Joined
·
1,931 Posts
Discussion Starter · #3 ·
yeah thank bro, your the second person that told me that. is that a common problem?i dont' think it is touching anything

thanks though
 

·
Premium Member
Joined
·
4,730 Posts
I noticed that too when My Indiglo's were installed. It seems to have gone away after driving for a couple of days.
(just as your friend said)
As far as calibration, the Tach is kinda off from the fact right? It never anywhere close to the VAFCs readout, but it acts like it always has.

------------------


That's a nice prelude-I'd pay fifty dollars for one!
http://www.hondaprelude.com/setups/setupsdsply.asp?id=10306
 

·
Registered
Joined
·
1,931 Posts
Discussion Starter · #6 ·
i'll post up some as soon as i develop em.took some new pics of my ride after i droped it,reverse indiglos and oem spoiler.looks hella clean

latez
 
1 - 6 of 6 Posts
Top