Honda Prelude Online banner

Status
Not open for further replies.
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
22 Posts
Discussion Starter #1
I recently installed the AFC unit into my 98 prelude SH and I am having a couple of problems first there is a harsh kill it the acceleration @ about 6700 RPMs its like a governer or something what ever it is it does not sound or feel right. Second when my V-Tec used to kick in there was a noticeable increase in power and now ther is none its like not even having V-Tec. Can any one help?
 

·
Registered
Joined
·
2,896 Posts
hey man, im glad u made it. next time try to be patient with the server and be careful to just post one topic.

hope u guys can give some good first impressions and help this newbie out since i introduced him to this place


(mods should delete this thread since the other thread is being picked up on already)
------------------

Crystal Blue 99' SS Lude (born on 7/1/99)~when i got it
PERFORMANCE MODS:
-AEM CAI (silver)-DC Sports CC 4-2-1 Headers
-Tanabe Racing Medalion -UR pulleys SS (3 piece)
-Apexi V-AFC -Autometer A/F gauge -Autometer EGT gauge -zex kit w/ plugs running 55 shots -NOS purge kit *no more performance mods will be added*
NON-PERFORMANCE:
-Panasonic CQ-DF800U
screen name: CBFORMULA

[This message has been edited by Ng Luder (edited April 10, 2001).]
 

·
Registered
Joined
·
9,437 Posts
<font face="Verdana, Arial" size="2">Originally posted by Ng Luder:
(mods should delete this thread since the other thread is being picked up on already)</font>
you wish is my command, master.

------------------
<font face="Verdana, Arial" size="2">Originally posted by malken00:
I like to rub my nipples while watching the shopping channel </font>
 
1 - 4 of 4 Posts
Status
Not open for further replies.
Top